дома тагови Крушевска република

таг: Крушевска република

Се реконструира улицата Крушевска во Струмица покрај затворениот порој – треба да биде готова за една година

Деновиве почна реконструкцијата на улицата „Крушевска Република“ во Струмица со која ќе се отстрани стариот асфалт од двете страни на поројот за што е...

12 фирми се јавиле за реконструкција на улицата ,,Крушевска” во Струмица – тендерот го доби струмичка фирма

Струмичката фирма Дикор ЦД ДООЕЛ го доби тендерот за реконструкција на улица ,,Крушевска Република,, откако општина Струмица пред повеќе од месец дена распиша јавна...

Реконструкцијата на поројот Крушевска во Струмица се пролонгира, треба да заврши во јануари

Заради дополнување на основниот проект, дислокација на ЕВН кабли, вкрстување на  постоечките водоводни цевки на иста висина со новиот канал, дополнителни работи утврдени во...

Струмичка фирма ќе го работи поројот на Крушевска кој за 578 илјади евра ќе стане шеталиште

Струмички ,,Жикол’’ е фирмата што ќе ја врши реконструкцијата на каналот за атмосферски води на дел од улицата ,,Крушевска Република’’ во Струмица - прва...

10 фирми се јавиле на тендерот вреден 753 илјади евра за реконструкција на поројот Крушевска во Струмица

Вкупно 10 компании се јавиле на распишаната јавна набавка за реконструкција на дел од каналот на улицата Крушевска република – (Прва фаза) во Струмица,...

Струмичани како приоритетна ја изгласаа програмата за уредување на каналот на Крушевска кој треба да стане шеталиште

Струмичани како приоритетна програма за реализација во идната 2020 та година ја изгласаа програмата за уредување на каналот на „Крушевска република“ а како приоритетен проект...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Гевгелија идната недела ,,АРТ УМ“ фестивал – ќе се спои...

На 21 и 22 јуни 2024 година во Гевгелија ќе се одржи мултимедијален фестивал АРТ УМ . Овој фестивал ќе вклучува широк спектар на...