дома тагови ваучери

таг: ваучери

АМС ги подели ваучерите за 2023, кои клубови од Југоистокот добија и во кои износи !

Агенцијата за млади и спорт ја објави листата на национални спортски федерации, спортски клубови и активни спортисти кои ќе добијат ваучери. Согласно објавените резултати ваучери...

Кои клубови од Југоистокот добија ваучери и во кои износи за 2022 – АМС ја објави листата !

Агенцијата за млади и спорт ја објави листата со спортски клубови кои добиваат ваучери за искоирстување средства од даночните обврзници во земјава. На листата...

Мојсовски: Клубовите кои добија ваучери ќе поделат три милиони евра за справување со кризата од ковид-19

3 милиони евра , пари од државниот буџет ќе се насочат кон спортските субјекти на кои им е издаден ваучер согласно Законот за спорт....

Спортските клубови од Југоистокот повторно добија ваучери, АМС објави листа кој, колку добива

Агенцијата за млади и спорт го објави списокот со  ваучерите за спортските клубови за ова 2020 година како можност за добивање средства од фирмите,...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Aвионско засејувања на облаците против град, оваа година нема да продолжи...

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопантсво заедно со Управата за хидрометеоролошки работи ги известува земјоделците и пошироката јавност во Република Северна Македонија, дека после...