За обнова на “Глобал“ објавени се набавки, договорите ќе се доделат по пат на јавно наддавање

1752

Здружението на граѓани Обнова Глобал Струмица, заради исполнување на целите и програмите на здружението како и со примена на начелата на фер, законитост и транспарентност, спроведува постапки пред сите заинтересирани лица и пред пошироката јавност во Македонија објави набавка со јавно доделување која ќе се одржи на ден 13.02.2021 година во 19:30 часот.

Со спроведување на наведената постапка ќе се доделат договори за набавка на материјали и опрема како и за изведување на градежно и градежно-занаетчиски работи во ГТЦ Глобал Струмица во врска со штетата предизвикана од пожарот кој се случи во ГТЦ Глобал Струмица на ден 02.01.2021 година.

Се повикуваат сите заинтересирани правни и физички лица кои имаат интерес за учество на јавниот повик да достават писмено барање на email на здружението: globalobnova@yahoo.com за запознавање со условите и заради добивање на сета потребна документација за учество на јавното наддавање, или да го контактираат Претседателот на здружението Стојан Манев: 075/283-103.

Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземање авторски текстови и фотографии од ©DRNKA.MK е дозволено само делумно и со ставање хиперлинк до содржината што се цитира.