Заеми до плата и брзи потрошувачки кредити со „Земи пари“

649

Поддршка за домашниот месечен буџет на секој граѓанин нуди новата можност за микро-кредитирање „Земи пари“. Оваа линија производи е осмислена како одговор на потребите на дел од граѓаните за финансиска поддршка до плата, но има и посебна можност за потрошувачки кредити за оние на кои им е потребно инстант решение. Мисијата на брендот „Земи пари“ е да даде шанса на сите да живеат квалитетен живот и да им овозможи финансиски услови да уживаат во благодетите на 21-от век затоа што ќе ги вратат парите кога ќе можат, односно нема да бидат под притисок на времето да ги вратат парите.

„Нашите сограѓани кои имаат поскромни финансиски можности заслужуваат шанса да си го подобрат животот. Затоа, нашата мисија е да дадеме шанса на сите! Самиот пристап и можноста сите да добијат финански средства и фер шанса не прави горди што сме дел од оваа успешна приказна. Брзите кредити даваат можност нашите клиенти да купуваат производи и да плаќаат за одредени услуги кои ќе го подобрат квалитетот на нивниот живот“, вели Горан Арсов, управител на финансиското друштво „Флекс кредит“, кое го пласира и брендот „Земи пари“ на македонскиот пазар.

Секој граѓанин може да добие два различни кредити. „Кредит до плата“ е производ со кој се превенираат кризите кои, најчесто и кај поголем број граѓани, се појавуваат во втората половина од месецот. Клиентот се ослободува од овој стрес и од пресметките додека не дојде до плата и можност да го врати целиот износ. Другиот производ е потрошувачки кредит кој се враќа на месечни рати. Секој граѓанин може да земе меѓу 5.000 и 100.000 денари и да ги врати меѓу 3 до 10 месеци.

„Линијата „Земи пари“ се состои од  онлајн кредити, што го олеснува процесот на аплицирање и одобрување на кредитот. На овој начин, граѓаните  се мотивирани да си го олеснат животот, да ја користат технологијата и да дојдат до пари по електронски пат, односно без физичко движење. Целата процедура и аплицирањето е онлајн, по што и парите легнуваат на сметката на корисникот, без тој да треба да дојде во канцеларија. Личните податоци на корисникот се чуваат согласно Законот за заштита на лични податоци“, вели Арсов, кој ова искуство го носи од многу европски држави каде што работел.

Административната процедура за добивање кредит е многу едноставна, брза и транспарентна.

(комерцијална објава)

Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземање авторски текстови и фотографии од ©DRNKA.MK е дозволено само делумно и со ставање хиперлинк до содржината што се цитира.