дома тагови Водоча

таг: Водоча

Зачестија пожарите на отворено, вчера и денес гореше во атарите на две села во струмичко, има штети и на...

Заради високите температури и сушниот период, зачестија пожарите на отворено во струмичко, кои најверојатно се поради човечко невнимание или предизвикани со намера. Вчера и...

Култ-Транзен постави инфо табли и промовира туристички патеки за посета на културно историските локалитети во Струмица

,,Струмица како културно-историска туристичка дестинација'' е проектот што  Здружението за култура и развој на креативни индустрии ,,Култ-Транзен'' го реализира со цел да се анимира...

Со европски пари, Струмица ќе ја подобрува туристичката инфраструктура околу манастирот „Св. Леонтиј“ во Водоча

Градоначалникот Коста Јаневски ги потпиша договорите за двата нови проекта што општина Струмица ги доби од Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и...

Голманот на Арсенал, струмичанецот Дејан Илиев се релаксира со скутер на вода и чека одговор каде ќе ја продолжи...

Голманот на ,,младите топчии'' на лондонски Арсенал, струмичанецот Дејан Илиев деновиве престојува во родниот крај и го користи својот одмор пред стартот на новата...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Јанев: Асфалтирани две улици во населеното место Пиперево, за кои приоритет...

Асфалтирани две улици во населеното место Пиперево, за кои приоритет дадоа самите граѓани. Изведувач на активностите е градежната компанија Пешо Инжинеринг. Наредни населени места каде...