дома тагови Богданци

таг: Богданци

Учениците од Петар Мусев од Богданци и Јахја Кемал од Струмица најдобри на математички хепенинг во Богданци

Во Домот на културата „Бранд Петрушев“ во Богданци  се одржа математички хепенинг „Ден на бројот пи“ 2019 на кој учествуваа околу 80 тина основци...

Сите социјални домакинства што се пријавија, ќе добиваат субвенции за комуналните сметки од општина Богданци

Сите пријавени домакинства кои се изложени на социјални ризици ќе добиваат субвенции од Општина Богданци во висина од 300 денари месечно за потрошена вода...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Опасни вируси претставени како подметнати отрови од фармацевтските компании

Коронавирусот не е отров, како што се тврди во постот. СЗО соопшти дека новиот коронавирус е идентификуван од кинеските власти на 7 јануари 2020...