дома тагови откупен центар

таг: откупен центар

Ковачевски: Во 2023 во Струмица ќе се гради откупно-дистрибутивен центар за сигурен пласман на земјоделските производи

Идната година ќе почне изградбата на откупно дистрибутивни центри во Струмица и Ресен. Вака најави премиерот Димитар Ковачевски кој заедно со министерот за земјоделство...

МЗШВ најави изградба на откупно дистрибутивен центар за зеленчук во Струмица преку проект на Светска Банка

,,По успешните преговори со Светска Банка за проектот ,,Модернизација на земјоделството’’ во вредност од 46 милиони евра, во кој како главна компонента се два...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Струмица стапуваат на сила мерките за надминат праг на аерозагадување...

Во Струмица стапуваат на сила мерките за справување со загадувањето на амбиенталниот воздух бидејки два дена мерните станици покажуваат високи концентрации ПМ 10 честички...