дома тагови Буџет

таг: Буџет

Костадинов ги објави најважните проекти за 2022, Струмица го донесе Буџетот за идната година (видео)

Буџетот на општина Струмица за идната година ќе тежи милијарда 340 милиони денари од кој 47% се блок дотации од државата. Основниот Буџет  ќе...

Ангов ги повика дојранчани онлјан да ги посочат прироритетите и заеднички да го креираат Буџетот за 2022

Градоначалникот на Дојран Анго Ангов ги повика жителите на ова општина да се вклучат во креирањето на Буџетот за идната година. Објави онлајн прашалник...

Општина Богданци објави ЛИНК на кој жителите може да ги кажат проблемите за решавање догодина

Општина Богданци на својата веб страна објави онлајн прашалник за да ги детектира потребите, предлозите и идеите на граѓаните од Богданци и населените места...

Богданци со повик до жителите на општината да ги кажат проблемите за решавање и бидат креатори на Буџетот за...

Лоша патна инфраструктура, дотраена водоводна мрежа, немање соодветен канализационен систем, присуство на диви депонии, непокриеност на сите делови на општината со организирано собирање на...

Ангов со повик до дојранчани онлајн да ги кажат потребите за идната година и заеднички да го креираат Буџетот

Под мотото ,,Мислењето на граѓаните е најважно’’, првиот човек на општина Дојран Анго Ангов, на својата ФБ страна објави оналјан документ во кој жителите...

Струмица догодина планира да обезбеди и потроши околу 20 милиони евра, Јаневски кажа за кои капитални проекти

Догодина општина Струмица планира да обезбеди и потроши 20 милиони евра. Толку изнесува Буџетот за 2020 тата година, од кои, општината планира да добие...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Прием на првачињата од ООУ „Атанас Нивичански“ во Детската организација

Денес, првачињата од ООУ „Атанас Нивичански“, Нова Маала, на свечена церемонија беа примени во Детската организација. Сложно, во еден глас повторувајќи ги  зборовите од...