дома Контакт

Контакт

Испрати порака до авторот!

Последни Постови

Судиски бандитизам – денешното сценарио во Голема Речица е за Оскар, реагираат од ФК Детонит Плачковица од Радовиш

Денешното судиско сценарио ќе беше номинирано за Оскар. Вака реагираат од ФК Детонит Плачковица од Радовиш по денешниот натпревар во Голема Речица каде претрпеа...