Нема постови за прикажување

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Општина Радовиш планира нови истражувања на термалните води кај Раклиш, се...

Во првата половина од ова година се очекува да биде готова проектната документација за истражување на локалитетот ,,топла вода,, кај радовишко Раклиш за да...