дома тагови Универзал градба

таг: Универзал градба

Избрана фирмата што ќе ја гради пешачката патека во Дојран, на тендерот се јавиле дури 16 !

Во наредниот период треба да отпочне изградба на пешачка патека од кај ,,Гранико'' кон граничниот премин кон соседна Грција - проект што го реализира...

Универзал Градба Струмица со стовариште на нова локација и огромна понуда на градежни матријали (фото)

Фирмата ,,Универзал Градба’’ Струмица деновиве отвори стовариште ,,Промет АС’’ на нова локација за градежни матријали и сите потребни елементи и опрема за изградба на...

Ќе се градат нови бедеми, патеки и ќе се осветлува тврдината Цареви Кули над Струмица (фото и видео)

Преку Проектот за локална и регионална конкурентност, во Струмица ќе се градат нови бедеми на средновековната тврдина Цареви Кули која се очекува да биде...

Почна реконструкција на улицата во Василево до црквата која ќе добие тротоари, канализација и ново улично

Градежната фирма ,,Универзал Градба’’ од Струмица ги почна работите за реконструкција на улицата од поштата до црквата во општинскиот центар Василево во должина од...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...