дома тагови Погулево

таг: Погулево

Се гради патот Дамјан-Погулево, се очекува развој и на овој предел од Општина Радовиш

Со полн интензитет се изведува локалниот пат од село Дамјан до село Погулево каде механизација на струмичката фирма Портланд секојдневно работи на пробивање на...

До ноември патот Дамјан-Погулево во општина Радовиш треба да биде асфалтиран од струмичка фирма

До ноември треба да биде изграден локалниот патен правец Дамјан-Погулево кој се гради со средства обзбедени од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Струмица стапуваат на сила мерките за надминат праг на аерозагадување...

Во Струмица стапуваат на сила мерките за справување со загадувањето на амбиенталниот воздух бидејки два дена мерните станици покажуваат високи концентрации ПМ 10 честички...