дома тагови Новогодишна елка

таг: Новогодишна елка

Елката во Радовиш не е украдена, фирмата што ја постави си ја зеде оти немаа договор и ме уценуваа,...

Елката во Радовиш не е украдена, напротив фирмата што ја постави си ја демонтираа оти немаше договор со општината и ме уценуваа за вредноста....

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Струмица стапуваат на сила мерките за надминат праг на аерозагадување...

Во Струмица стапуваат на сила мерките за справување со загадувањето на амбиенталниот воздух бидејки два дена мерните станици покажуваат високи концентрации ПМ 10 честички...