дома тагови конче

таг: конче

И општините Радовиш и Конче ќе добијат машина Ровокопач, ќе ја користат комуналните претпријатија

Од Програмата  за развој на руралната ифраструктура, за која Владата побара, а Европската Унија одобри 15,5 милиони евра, заеднички универзален ровокопач ќе добијат и...

Фото – Општина Конче обезбеди 800 канти за отпад и ќе се доделат на секое домаќинство

Речиси сите домаќинства во општина Конче ќе добијат канта за отпадоци, бидејки деновиве во ова општина пристигнаа околу 800 канти за отпад кои во...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Активисти од ,,Ја Штитам Беласица“ реализираа екоакција ,,Колешино без отпад“- најавија...

Младите од населеното место Колешино, активисти на ,,Ја Штитам Беласица“ реализираа акција со која ги исчистија улиците од отпад но и ги уредија јавните...