дома тагови контејнери

таг: контејнери

Гевгелија набави контејнери и канти за рециклирање на отпад, ќе се делат етапно по Нова година

После Нова година од страна на комуналното претпријатие Комуналец, се очекува испораката на пластични контејнери за селекција на отпадот во Гевгелија откако општината неодамна...

Струмички Комуналец набави 250 метални контејнери за отпад, ќе бидат поставени на повеќе места

Струмички Комуналец почна со поставување нови метални контејнери за отпад откако изминативе денови склучи договор за набавка на метални контејнери од фирмата ,,Технички институт...

Општина Богданци идниот месец ќе добие нови 60 тина контејнери , ќе има и за селекција на отпадот

Општина Богданци деновиве  склучи договор со скопската фирма ,,Дема Ин’’ за набавка на околу 50 тина контејнери за собирање и селекција на отпад. Станува...

Се повеќе запалени контејнери во Радовиш, ЈП ,,Плаваја” апелира да не се фрла пепел и жар оти се запалува...

Деновиве како што објавија од радовишкото комунално претпријатие ,,Плаваја'' зачестила појавата на палење на отпадот во контејнерите со фрлање на жешка пепел и жар....

Вандализам – Пластичните контејнери во центарот на Радовиш, повторно запалени и уништени

,,Запрепастени сме од последниот вандалски чин! Со него поединици само ја докажувааат својата некултура, лично воспитание и непочитување на општествените вредности и средства''. Вака...

Метални контејнери за смет преку УНДП обезбеди и Босилово, ќе бидат поставувани по маала во населените места

Преку Програмата за развој на УНДП, со грант од ЕУ, општина Босилово обезбеди метални контејнери за складирање на сметот од физички и правни лица....

Василево обезбеди стотина метални контејнери за отпад – ќе се постават низ сите села во општината

Општина Василево преку УНДП обезбеди стотина контејнери за отапд и домакински смет кои ќе бидат дистрибуирани по сите населни места во ова општина. Контејнерите...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Гевгелија идната недела ,,АРТ УМ“ фестивал – ќе се спои...

На 21 и 22 јуни 2024 година во Гевгелија ќе се одржи мултимедијален фестивал АРТ УМ . Овој фестивал ќе вклучува широк спектар на...