дома тагови канализација

таг: канализација

Почна реконструкција на улицата во Василево до црквата која ќе добие тротоари, канализација и ново улично

Градежната фирма ,,Универзал Градба’’ од Струмица ги почна работите за реконструкција на улицата од поштата до црквата во општинскиот центар Василево во должина од...

Искасапил коњ, го фрлил во канализационата мрежа при што предизвикал штети и застој на Пречисителната станица во Струмица

Несовесен граѓанин или граѓани деновиве фрлиле остатоци од искасапен коњ во системот за фекална канализација на Струмица кои предизвикале краток застој на работата на...

Балинци и Брајковци до јануари ќе добијат секундарни канализациони мрежи, општина Валандово склучи договор со изведувачот и се работи...

Општина Валандово склучи договор со струмичката фирма Пешо Инженеринг во вредност од приближно 115 илјади евра за изградба на секундарна мрежа на канализационен систем...

Наесен Дабиле и Просениково ќе добијат канализации, кажа градоначалникот на Струмица кој најави системи и во Вељуса и Банско

Наесен жителите од струмичко Дабиле ќе добијат канализационен систем и нема да се изложуваат на трошоци за чистење на септичките јами со што ја...

Василево изврши тампонирање на улиците во Едрениково откако се постави фекална канализација а ќе добие и Пречистителна станица

Општина Василево деновиве во населеното место Едрениково изврши тампонирање на сите локални улици откако во ова село беше поставена фекална канализациона мрежа. Канализацијата како...

Ќе се гради Пречистителна станица во Едрениково општина Василево, УНДП го распиша тендерот

УНДП го објави тендерот за Изградба на пречистителна станица во с. Едрениково, општина Василево која ќе се гради во рамките на проектот „Управување со сливот...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Судиски бандитизам – денешното сценарио во Голема Речица е за Оскар,...

Денешното судиско сценарио ќе беше номинирано за Оскар. Вака реагираат од ФК Детонит Плачковица од Радовиш по денешниот натпревар во Голема Речица каде претрпеа...