дома тагови ЕБОР

таг: ЕБОР

Василево, Валандово, Радовиш преку ЕБОР ќе обезбедат енергетско ефикасно улично осветлување !

Василево, Валандово, Радовиш се дел од пилот општините кои преку проект финансиран од Европската унија ќе обезбедат енергетско ефикасно улично осветлување или  мали дистрибутивни системи...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Д-р Филипче од Гевгелија: Како пратеник ќе останам достапен за грижите,...

Носителот на листа на Изборна единица 4, д-р Венко Филипче го отвори централниот караван за парламентарните избори на СДСМ и Коалицијата за европска иднина...