дома тагови донација

таг: донација

Струмичката болница доби донација во опрема и медицински матријал од австриско хуманитарно здружение

Струмичката болница доби донација во опрема и медицински потрошен матријал од австриското хуманитарно здружение ,,Хикуде’’. Опремата пред во болнички инвентар, ортопедски помагала  и потрошен...

Фото – Општина Конче обезбеди 800 канти за отпад и ќе се доделат на секое домаќинство

Речиси сите домаќинства во општина Конче ќе добијат канта за отпадоци, бидејки деновиве во ова општина пристигнаа околу 800 канти за отпад кои во...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Гевгелија идната недела ,,АРТ УМ“ фестивал – ќе се спои...

На 21 и 22 јуни 2024 година во Гевгелија ќе се одржи мултимедијален фестивал АРТ УМ . Овој фестивал ќе вклучува широк спектар на...