дома тагови викендици

таг: викендици

Дојран станува најинтересна дестинација за инвестирање – општината продаде три парцели за 260 илјади евра

Општина Дојран реализираше продажба на три градежни парцели во населбата Карач наменети времено сместување за фантастични 260 илјади евра. Ова укажува дека расте интересот...

Постигнати високи цени на јавното наддавање за 14 те парцели во Дојран за викендици – m² стасал и до...

Општина Дојран треба да инкасира околу 300 илјади евра откако продаде 14 парцели за изградба на викендици во населбите Калдрма и Карач кои се...

Голем интерес за купување парцели за викендици во Дојран кај населбите Калдрма и Карач

Околу 150  лица доставиле пријави за купување парцели за изградба на викенд куќи,  што општина Дојран ги понуди на продажба во населбите Калдрма и...

Општина Дојран нуди парцели за викендици кај Калдрма и Карач по пат на јавно наддавање

Општина Дојран објави оглас за отуѓување на градежно земјиште во сопственост на државата по пат на електронско јавно наддавање за изградба на викенд куќи....

Половина милион евра се инвестира кај сончевата населба Мантово, Конче очекува развој на езерскиот туризам

Околу половина милион евра се инвестираат во езерската викенд населба Мантово во општина Конче во подобрување за подобрување на патната инфраструктура со цел искористување...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Апел за хуманост, на Елизабета од Гевгелија и се потребни средства...

Гевгеличани се организираа да и помогнат на својата сограѓанка Елизабета Гуцева на која и се потребни финансиски средства за лекување. Таа веќе шест години...