Општина Струмица со повик до жителите кои имаат штети од невремето да пријават до Комисијата за проценка

429
Градоначалникот на Струмица Костадинов на ФБ објави дека ги информира сите кои имате штети предизвикано од невремето пред два дена, можете да поднесат  Барање до Комисијата за процена и утврдување на висината на штетата настаната од природни непогоди и други несреќи при општина Струмица.
Барањето може да се подигне од канцеларија број 7 во општинската зграда или во електронска форма може да го преземете од веб страницата на општина Струмица.
Во прилог на Барањето потребно е да се достави Имотен лист кој го содржи бројот на парцелата за која се бара процена (може и копија) и Договор за закуп доколку предметната парцела за која се бара процена е во сопственост на друго лице. Комисијата ќе постапи по поднесените Барања согласно законските прописи.
Лица за контакт:
Ване Крстев – 076208494 –Претседател на Комисијата
Емилија Пандева – 078322954 – Член на Комисијата

Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземање авторски текстови и фотографии од ©DRNKA.MK е дозволено само делумно и со ставање хиперлинк до содржината што се цитира.