дома тагови ЈП Турија

таг: ЈП Турија

Општина Василево набави нов камион за ЈП Турија за ефикасно и редовно собирање на сметот и да се намалат...

Oпштина Василево набави нов камион за собирање смет за потребите на Јавното комунално претпријатие „Турија“, со што се отвора можноста за целосно покривање на...

Општина Василево воведува организирано собирање на отпадот од сите домакинства во 6 населени места каде постави контејнери

Советот на општина Василево на последната седница на предлог на ЈП ,,Турија’’ ја донесе одлуката за организирано собирање на отпад од домакинства од шест...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Гевгелија идната недела ,,АРТ УМ“ фестивал – ќе се спои...

На 21 и 22 јуни 2024 година во Гевгелија ќе се одржи мултимедијален фестивал АРТ УМ . Овој фестивал ќе вклучува широк спектар на...