дома тагови ЈП Комунална чистота

таг: ЈП Комунална чистота

Општина Богданци ќе дава субвенции од 300 денари месечно за потрошена вода на лица од социјален ризик

Општина Богданци ќе  субвенционира трошоци за комунални услуги на граѓаните од ова општина кои се изложени на социјални ризици, конкретно ќе дава субвенции од ...

Комуналното од Богданци за 30 илјади евра набави специјално возило за чистење канализации

ЈП „Комунална Чистота“ од Богданци деновиве набави специјално возило за чистење на канализациони линии со пумпа со висок притисок. Станува збор за возило од...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Aвионско засејувања на облаците против град, оваа година нема да продолжи...

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопантсво заедно со Управата за хидрометеоролошки работи ги известува земјоделците и пошироката јавност во Република Северна Македонија, дека после...