дома тагови шумарско дрвно преработувачка струка

таг: шумарско дрвно преработувачка струка

Средношколци од ,,Никола Карев” Струмица го разубавија дворот а го обновија и мебелот во службите (фото)

Средношколци од СОУ ,,Никола Карев'' од Струмица денеска го разубавија училишниот двор а го обновија и мебелот на стручно педагошката служба. Станува збор за...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Разнопромет АС – Струмица со ,,Роденденска недела“ и попуст на 40...

Од 22 до 27 јули струмичката компанија Разнопромет АС ја спорведува традиционалната „Роденденска недела“ при што нуди попуст на околу 40 илјади артикли кои...