дома тагови ШК Цареви Кули

таг: ШК Цареви Кули

Струмица има шаховски потенцијал – најмладите на Цареви Кули без пораз втори во Македонија

Најмладиот тим на ШК ,,Цареви Кули'' од Струмица во состав Мартин Гоцев, Јован Вукашиновиќ, Трајче Карадакоски и Мартин Велков го освоија второто место на...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...