дома тагови ЦПЛИП Порака

таг: ЦПЛИП Порака

Членовите од Порака Струмица организираат Велигденски Базар, ќе продаваат украси и експонати што сами ги изработувале !

Со пораката ,,Да ги отфрлиме стереотипите, а да ја подигнеме свеста за нашите потенцијали и можности’’ Центарот за подддршка на лицата со интелектуална попреченост...

Членови на Порака во ,,Europe House’’ Струмица изработуваа новогодишни украси, деновиве ќе ги продаваат !

Членовите на Центарот за поддршка на лицата со интелектуална попреченост ,,Порака’’ од Струмица деновиве во ,,Europe House’’ во Струмица заедно со средношколци изработуваа новогодишни...

Силни видео пораки од лицата со интелектуална попреченост членови на ПОРАКА од Струмица

Лицата со интелектуална попреченост при ЦПЛИП Порака од Струмциа по повод денешниот Меѓународен ден на лицата со попреченост, изработија видео пораки со кои упатија...

Пораки за еднаквост, заедништво и инклузија, оти секоја боја е моја, твоја, наша – кажаа членовите на ,,Порака’’

,,Нека се препреки сто, но го можеме ова заедно. Мојата боја е и твоја боја, твојата боја е и наша боја..... ,, Сите сме...

Фото – Лица со интелектуална попреченост изработуваа и продаваа велигденски експонати во центарот на Струмица

Лицата со интелeктуална попреченост од Струмица излегоа на улица за да ги продаваат велигденските експонати што ги изработиле со своите родители а со парите...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Објавена програмата за „Струмичкиот карневал 2023“ кој ќе се одржи од...

Организациониот одбор на струмичкиот карневал, ја објави Програмaта за годинашново издание. Карневалските денови почнуваат на 22 февруари кога клучот на градот од страна на...