дома тагови Умраније

таг: Умраније

Турската Умраније ќе донира детски забавен парк во Општина Василево, средба Андонов – Јилдирим

Турската општина Умраније која брои околу 800 илјади жители ќе донира детски забавен парк за најмладите граѓани на општина Василево. Ова најава доаѓа како...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...