дома тагови социјална инклузија

таг: социјална инклузија

Утврдени предлозите за проекти од социјалната инклузија во Југоистокот за кои има грант од 125 000 швајцарски франци

Преставници на општините од Југоистокот, граѓанскиот сектор, преставници од институции и организации кои работат во областа на социјалата, ги утврдија концептите за предлог проекти кои...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...