дома тагови СОУ Гоце Делчев Валандово

таг: СОУ Гоце Делчев Валандово

Во СОУ Гоце Делчев во Валандово може да се запишат 109 ученика во гимназија и за три струки

Во СОУ ,, Гоце Делчев’’ во Валандово во новата учебна 2022-2023 година може да се запишат 109 ученика во  паралелки и тоа по една...

Средношколците од Валандово се едуцираа за медиумска писменост, како и зошто да се реагира на непрофесионални вести

Како младите да препознаат непрофесионални информации што се пласираат во јавноста, зошто треба да реагираат, кои се можните последици од сензационалистички или вести со...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...