дома тагови Смиљанци

таг: Смиљанци

КУД Сушевски Бисери станува вистински репрезент на Општина Василево и македонскиот фолклор (ФОТО)

Презентација на македонскиот фолклор, ора и песни, но и градење мостови на соработка и пријателства преку културата. Ова е мотото на  КУД ,,Сушевски Бисери’’...

До крајот на јули патот до Смиљанци се очекува да биде готов, градоначалникот Конзулов очекува селото да заживее

До крајот на јули треба да биде готов патот до Смиљанци за кое општинските власти имаат тврдат дека има потенцијал да прерасне во Етно...

Со асфалтирањето на патот, се отвара можност Смиљанци да стане етно село – вели градоначлникот Конзулов

Општина Радовиш во соработка со канцеларијата на Светска Банка во  земјава , потпишаа договор со фирмата „Ленди Груп“ ДООЕЛ- Скопје за изградба на патот...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...