дома тагови свет крст

таг: свет крст

Во Валандово свештените лица дури трипати го фрлаа светиот крст, по третото фрлање најсреќен Коста Ѓорѓиев

Во Валандово свештените лица дури трипати го фрлаа крстот во водите на базентот над градот, каде се собраа повеќе илјади валандовчани да присуствуваат на...

Гевгеличанецот Љупчо Трајков го фати светиот крст од Вардар и посака многу среќа на своите сограѓани ова година

Во конкуренцијата на 30 тина момчиња кои се фрлија по светиот крст во реката Вардар во Гевгелија, 30 годишниот  Љупчо Трајков од Гевгелија имаше...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Оглас: Се продава стан во Струмица на улица „Кољо Орцев“...

Се продава стан на улица „Кољо Орцев“ бр 8  во Струмица со имотен лист бр 54714. Станува збор за стан бр 1 со стамбен...