дома тагови Сашко Олумчев

таг: Сашко Олумчев

Фото: Децата од Центарот Мајка Тереза од Гевгелија ги изненадија здравствените работници во градот ,,ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ !”

Преставници од Центарот Мајка Тереза ги посетија здравствените работници во Гевгелија и со цвеќиња и свои изработки им ги честитаа престојните празници но им...

Во Гевгелија веќе нема заболени од КОВИД-19, и вторите тестови кај четиричленото семејство негативни

Eпедемиологот, д-р Сашко Олумчев, од Центарот за јавно здравје-ПЕ, излезе со официјални резултати за состојбата на четиричленото семејство кое беше заболено од Корона вирус....

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...