дома тагови Ривер Софт

таг: Ривер Софт

Известување од општина Струмица во врска со објавата на компанијата Ривер софт

По денешната објава на сопственикот на компанијата Ривер софт - Тони Костов дека ја добиле јавната набавка за новогодишно украсување на Струмица и дека...

Бизнисмени од Струмица се едуцираа да го откријат својот потенцијал, Ривер Софт им го донесе и познатиот мотиватор Смилјан...

Околу стотина бизнисмени од струмичкиот регион беа дел од работилницата ,, Откриј го својот потенцијал’’ организирана од компанијата Ривер Софт на која зборуваше Александар...

Откријте го својот потенцијал за поголеми лични и деловни успеси – бесплатна работилница во Струмица на 7 мај

,, Секој бизнисмен мора што побргу да разбере дека за да се успее во бизнисот треба да се работи паметно, а не напорно,,. Вака...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

80 одсто од пациентите кои собираат донации за лекувања во странство...

Осумдедесет отсто од пациентите кои собираат средства за лекувања во странство не се ни обратиле претходно до Фондот за здравствено осигурување (ФЗОМ), рече при...