дома тагови Раѓање на Св. Иван Крстител

таг: Раѓање на Св. Иван Крстител

Почна да се изработува фрескоживописот во црквата ,,Раѓање на Св. Иван Крстител’’ во Струмица (фото)

Со Божја милост и благослов на епископот на Католичката Црква во Македонија д-р Киро Стојанов, деновиве почнаа работите за изработка на фрескоживописот на Парохиската...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Гевгелија идната недела ,,АРТ УМ“ фестивал – ќе се спои...

На 21 и 22 јуни 2024 година во Гевгелија ќе се одржи мултимедијален фестивал АРТ УМ . Овој фестивал ќе вклучува широк спектар на...