дома тагови Радовиш. рурални женски средби

таг: Радовиш. рурални женски средби

Рурална Коалиција со рурални женски средби во Струмица и Радовиш, делеа производи и изработки од жени

Кампањата “Од Жена за Жена“ што ја реализира Рурална Коалиција посети повеќе од 30 населени места и на дистанца се сретна со повеќе од...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...