дома тагови Први мај

таг: Први мај

Фото – Дојран ,,врие’’ со гости за Први мај, илјадници посетители уживаат покрај езерото

Дојран уште од раните утирнски часови ,, врие ’’ од гости за Први мај.  Сите сместувачки капацитети се исполнети а се запоседнаа и зелените...

Да не се фрла и остава ѓубре по излетничките места, апелираат екологистите за денешниот празник

Сите излетничк- рекреативни места во Југоистокот денеска ќе бидат посетени од граѓани кои на отворено ќе го одбележат празникот на трудот Први мај. Вообичаено...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...