дома тагови попис

таг: попис

Без попис неможе да се носат квалитетни стратегии, граѓанскиот сектор бара носење на законот и спроведување на пописот

Македонската платформа против сиромaштија апелираше до политичките партии да го донесат законот за попис со цел  во наредниот период да се создата услови и...

Од утре вработени од Заводот за статистика ќе вршат попис во Радовиш и Валандово, се бара соработка со населението

Oд утре Државниот завод за статистика ќе спроведе Пробен попис во 32 пописни кругови на територијата на 13 општини во државата. Пробен попис ќе...

Во Радовиш и Валандово ќе има пробен попис, вработени од Завод за статистика ќе вршат попишување од 10-ти јуни

Во периодот од 10-ти до 30-ти јуни во Радовиш и Валандово ќе се спроведе побен попис на населението, домаќинствата и становите, соопштија од Државниот...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Златните бои на есента, предизвик за фото сесија со студиото Лили...

Фото студиото ,,Лили’’ од Струмица  направи 20 тина одлични сценографии  за есенска фото сесија, во кои доминираат боите на ова годишно време со специфични ...