дома тагови полициска станица Валандово

таг: полициска станица Валандово

Видео – Полициската станица во Валандово ќе се реконструира годинава, кажа министерот Спасовски

За 2019 година предвидени се нови 70 милиони денари за реновирање на полициските станици, а меѓу предвидените објекти за реконструкција е и полициската станица...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Оглас: Се продава стан во Струмица на улица „Кољо Орцев“...

Се продава стан на улица „Кољо Орцев“ бр 8  во Струмица со имотен лист бр 54714. Станува збор за стан бр 1 со стамбен...