дома тагови пензии

таг: пензии

Од вторник исплата на јануарските пензии на банкомат, на шалтер по распоред според висината

Владата на последната седница ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензии за месец јануари 2021 година, кои согласно законското усогласување што се...

Декемвриските пензии од понеделник на банкомат, на шалтер по денови според висината на пензијата

На седницата што се одржа вечерва Владата ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензии за месец декември 2020 година, и го задолжи...

Исплатата на јулските пензии почнува од утре на банкомат, на шалтер до петок во зависност од висината на пензијата

Исплатата на пензии за месец јули почнува од утре, 28 јули. Со предвремена и етапна исплата на пензиите, што се реализира четврти месец по...

Јунските пензии од петок на банкомати а на шалтер со дневен распоред во зависност од висината на пензијата

Владата одлучи јунските пензии да бидат предвреме процесуирани за готовинска исплата во четири групи (денови), почнувајќи од 26.06.2020 година, како и согласност безготовинската исплата...

Априлските пензии од петок на банкомати а на шалтер од понеделник во зависност од висината на пензијата

Владата ја разгледа и усвои Информација за исплата на пензии за април 2020 година, и го задолжи Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на да...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Постигнат договор за откупната цена на компирот – блокада на патот...

Земјоделците од населените места Иловица и Штука, ги отстранија блокадите кон населените места откако денеска во соработка со дополнителниот заменик министер за земјоделство Цветан...