дома тагови ООУ Видео Подгорец

таг: ООУ Видео Подгорец

Не користи петарди – полицијата со превентивна активност во училишта во Ново Село, Колешино и Радовиш

Отсекот за превенција при Секторот за внатрешни работи Струмица денеска спроведе превентивна активност на тема – “Не користи пиротехнички средства“ со учениците од шесто...

Ученици од ,,Видое Подогрец’’ од Струмица развиваат вештини за здрав социо-емоционален развој

Над 80 деца од ООУ ,,Видое Подгорец ’’од Струмица заедно со директорот Леонид Танчев, тимскиот координатор Соња Цицимова и десетина наставници се вклучени во...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Оглас: Се продава стан во Струмица на улица „Кољо Орцев“...

Се продава стан на улица „Кољо Орцев“ бр 8  во Струмица со имотен лист бр 54714. Станува збор за стан бр 1 со стамбен...