дома тагови МК Џинка

таг: МК Џинка

„Носи кацига, вози одговорно“ – СВР Струмица со МК ,,Џинка“ од Радовиш со кампања по радовишките улици

Иако минатата година на подрачјето на СВР Струмица е евидентирано намалување на бројот на жртви во сообраќајки за околу 50 % споредбено со 2020...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...