дома тагови мерна станица

таг: мерна станица

Штетните ПМ 10 честички во Струмица не се мерат оти инструментот бил расипан, новиот ќе стаса до јануари

Мониторинг станицата за квалитетот на амбиенталниот воздух во Струмица не дава резултати за концентрацијата на ПМ 10 честички оти инструментот за таа намена е...

Гевгелија доби станица за мерење на штетните ПМ 10 честички во воздухот со пари од ЕУ

Гевгеличани во иднина ќе знаат каков воздух дишат  и колку тој е загаден со ПМ 10 честички, откако беше ставена во функција мониторинг станица...

Во Гевгелија ќе се мери квалитетот и загаденоста на воздухот, инсталирана мониторинг станица

Деновиве треба да отпочне функционирањето на мониторинг станицата за мерење на квалитетот на амбиенталниот воздух во Гевгелија, која е поставена на просторот кај ЈОУГД...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Тивериополски филмски денови на „Астерфест“ во Струмица

Изминатиот викенд и денес во Струмица се одвиваат Тивериополските филмски денови на „Астерфест“, кои се своевидно загревање за овогодишното фестивалско издание на Интернационалниот филмски...