дома тагови Мајка Тереза

таг: Мајка Тереза

Мојата посета ја посветувам на големата светица, ќерка на Вашата земја Мајка Тереза, вели папата Фрањо за посетата во...

По повод Апостолската посета на Македонија, папата Фрањо упати видео порака во која како што вели сака да ја искаже радоста и пријателството  што ги...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...