дома тагови ЛЕР

таг: ЛЕР

Околу 70 илјади евра ќе даде Општина Струмица на граѓански здруженија и фондации за проекти во 2024 – објавени...

Општина Струмица и годинава ќе даде финансиска поддршка на граѓанските здруженија и фондации за реализација на проекти кои ќе дадат дополнителен импакт во заедницата....

Кои граѓански организации добија пари од Општина Струмица – колку и за кои проекти !?

Вкупно 26 граѓански организации од Струмица добија финансиски средства од Буџетот на општина Струмица во рамките на Програмата  Г1 - Поддршка на ЛЕР односно...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

ЦУК: За гаснење на пожарот во Ново Село упатени полициски и...

Во гаснењето на пожарот во Ново Село упатени се полициски и армиски хеликоптер соопштија од ЦУК ,,Силен пожар попладнево изби во плевна на куќа во...