дома тагови комора на извршители

таг: комора на извршители

3,4 милиони евра профит собрале лани извршителите, „Пари“ открива кои 10 се со најголема добивка

Речиси 3,4 милиони евра профит направиле лани 99 извршители, колку што ги има во државава, ексклузивно за „Пари“, открија од Комората на извршители. Добивките се движат...

Отворен ден на Комората на Извршители во Струмица, но никој не ги посети во судот

Претставници од Комората за извршители во Струмица имаа отворен ден, но никој не ги посети. Повеќе од два часа седеа во струмичкиот суд каде...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Гевгелија идната недела ,,АРТ УМ“ фестивал – ќе се спои...

На 21 и 22 јуни 2024 година во Гевгелија ќе се одржи мултимедијален фестивал АРТ УМ . Овој фестивал ќе вклучува широк спектар на...