дома тагови Кирил Парталов

таг: Кирил Парталов

Како до рамномерен регионален развој во Југоистокот – меѓународна конференција во Струмица со презентации, панел дискусии, дебати…

Како до регионален рамномерен развој во Југоистокот, што треба да се направи од страна на сите чинители и какви се меѓународните искуства. Ова се...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Кадетите на Академија Пандев ги добија ривалите за престижниот турнир во...

Кадетскиот состав на Академија Пандев (фудбалери родени 2005) од утре 5 ти јуни ќе земат учество на реномираниот турнир „КУП ПРИЈАТЕЛСТВА“ кој ќе се...