дома тагови Иван Атанасов

таг: Иван Атанасов

Секулов, Делиовски и Спасов најдобри во индивидуалниот спорт на Струмица за 2021

Пингпонгарот на Астраион Мега Спин Борис Секулов е избран за најдобар спортист во млади категории во индивидуалниот спорт на Општина Струмица за минатата година...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Радовиш доби ,,Европска ознака за добро управување” согласно стандардите на Советот...

Општина Радовиш доби признание за добро управување од Советот на Европа и покажала високо ниво на суогласеност со начелата на доброто демократско управување. Станува...