дома тагови Државен завод за статистика

таг: Државен завод за статистика

Од утре вработени од Заводот за статистика ќе вршат попис во Радовиш и Валандово, се бара соработка со населението

Oд утре Државниот завод за статистика ќе спроведе Пробен попис во 32 пописни кругови на територијата на 13 општини во државата. Пробен попис ќе...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Златните бои на есента, предизвик за фото сесија со студиото Лили...

Фото студиото ,,Лили’’ од Струмица  направи 20 тина одлични сценографии  за есенска фото сесија, во кои доминираат боите на ова годишно време со специфични ...