дома тагови Дојран. лекови

таг: Дојран. лекови

Во Дојран лекови на рецепт треба да има во секое време во аптеките – нема да има квоти соопшти...

Фондот за здравствено осигурување соопшти дека во 43 аптеки меѓу кои и во аптеките во Дојран  овој месец се укинуваат квотите за лекови на...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Оглас: Се продава стан во Струмица на улица „Кољо Орцев“...

Се продава стан на улица „Кољо Орцев“ бр 8  во Струмица со имотен лист бр 54714. Станува збор за стан бр 1 со стамбен...