дома тагови Далија Табак

таг: Далија Табак

ТК Прилеп договорениот тутун на Далија од струмичките тутунари ќе го откупува од вторник во радовишко

Тутунскиот комбинат Прилеп во вторник треба да го отпочне откупот на договорениот тутун од Далија табак од струмичките тутунари на кои мора да им...

Договорениот тутун со Далија Табак, ТК Прилеп ќе го откупува на вагите во радовишко од идната недела

Прилепскиот тутунски комбинат идната недела ќе го почне откупот на тутун од тутунопроизводителите кои имаат склучено договори со Далија Табак која ова сезона не...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Струмица стапуваат на сила мерките за надминат праг на аерозагадување...

Во Струмица стапуваат на сила мерките за справување со загадувањето на амбиенталниот воздух бидејки два дена мерните станици покажуваат високи концентрации ПМ 10 честички...