дома тагови Групација Novomatic

таг: Групација Novomatic

Групацијата ,,Novomatic’’ секој месец бара ,,Ново име’’ млад талент за кој ќе гласа јавноста и ќе го поддржи до...

Групацијата  ,,Novomatic’’ во која членуваат компаниите Адмирал, Астра и Казино Фламинго Хотел оваа 2020 та година го отпочнаа проектот ,,Ново име’’ преку кој младите...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Апел за хуманост, на Елизабета од Гевгелија и се потребни средства...

Гевгеличани се организираа да и помогнат на својата сограѓанка Елизабета Гуцева на која и се потребни финансиски средства за лекување. Таа веќе шест години...